Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/irbites-ar-galas-un-olas-pildijumu/

Irbītes ar gaļas un olas pildījumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
liellopa vai jaunlopa gaļa
garšvielas
žāvēta gaļa
sīpols
vārītas olas
burkāns
Gatavošana:
Gaļu izklapē ar gaļas āmurīti, apkaisa ar garšvielām un tad liek pildījumu: žāvētas gaļas strēmelīti, sīpola strēmelīti, vārītas olas šķēli, burkāna stienīti. Satin rullītī, nosien ar diegu, uz sausas pannas apcep. Aplej ar buljonu un sautē diezgan ilgu laiku. Irbītes izņem no buljona, izņem diegus. No buljona, kur sautējās uztaisa mērci un saliek atpakaļ irbītes.
* pildījumus var daudz un dažādi variēt, var likt arī papriku, šampinjonus, arī ļoti garšīgi sanāk žāvētā gaļa ar sīpolu un rupjmaizes stienīti.
Iesūtījis:
vinčiks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS