Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopa-fileja-ar-sinepju-merci/

Liellopa fileja ar sinepju mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1/4 tases sviesta (nesālīta)
1 kg liellopa filejas
1 ēdamk. Dižonas sinepju
1/4 tases sausa vermuta
1/2 tases putukrējuma
1 ēdamk. maurloku
sāls
melnie pipari
Gatavošana:
Lielā cepamā pannā liek 1 ĒK. sviesta, kad tas izkusis un uzkarsis, uz pannas uzliek gaļu. Apcep abas puses, kamēr brūnas. Apkaisa ar sāli un pipariem. Noņem no pannas, glabā siltu.
Mērce:sinepes, vermutu un krējumu samaisa, iemaisa uz pannas palikušajā sulā. Pievieno atlikušo sviestu, vāra, līdz veidojas viendabīga masa.
Gaļu pārlej ar mērci, pārkaisa maurlokus.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

ketrin:
01.03.09 20:44:36

nu jauki

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS