Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopa-gala-francu-gaume/

Liellopa gaļa franču gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
liellopa gaļa
sinepes
sīpoli
kartupeļi
siers
majonēze
Gatavošana:
Liellopu gaļu sagriež šķēlēs, izklapē, nosmērē ar sinepēm, liek traukā, tad sagrieztus sīpolus, tad salmiņos sagrieztus kartupeļus, virsū biezā slāni masu, kas sastāv no rīvēta siera un majonēzes. Liek cepeškrāsnī uz kādu stundu.
Iesūtījis:
nu puķe

Komentāri

Renate:
30.11.06 08:47:02

vakar uztaisiju tikai bez sipoliem. Tisam bija loti garsigi. PAt viram garsoja, kurs sieru need. :))
Guna:
18.02.10 17:44:34

Nu ...izmegjinu tagad ;)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS