Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopu-gala-ar-darzeniem/

Liellopu gaļa ar dārzeņiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
150-200 g lielopu gaļas bez kaula
1 burkāns
mazs kālis
100 g svaiga kāposta
1 sīpols
pētersīļi
selerijas
sāls
sviests
Gatavošana:
Gaļu liek verdošā udenī, uzvāra, noputo un turpina vārīšanu uz mazas liesmas. Kad gaļa pusmīksta, pievieno sāli, ripās sagrieztu burkānu un gabalos sagrieztu kāli, pēc 20-25 min pieliek sagrieztus kāpostus, sasmalcinātus sīpolus, zaļumus un vāra līdz gaļa mīksta.
Gaļu sagriež šķēlēs, liek lēzenā traukā kopā ar dārzeņiem, pārlej ar izkausētu sviestu, pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS