Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopu-gala-ar-sipoliem/

Liellopu gaļa ar sīpoliem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
150 g liellopu gaļas mīkstuma,
sāls,
maltie melnie pipari,
10 g tauku,
75— 100 g sīpolu,
15 g kausēta sviesta,
ūdens vai buljons,
5 g kviešu milti
50 g skāba krējuma
Gatavošana:
Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem, izveido apaļi plakanu formu, liek uz pannas sakarsētos taukos un strauji apcep. Apcepto gaļu pārliek sautējamā katlā, pārlej ar karstu ūdeni vai buljonu un sautē. Kad gaļa gandrīz mīksta, pieliek sviestā apceptus sasmalcinātus vai riņķos sagrieztus sīpolus, krējumu un sautē vēl 15—20 minūtes. Ja gribas tumīgāku, tad pieliek ūdenī atšķaidītus miltus, uzvāra un ēdiens gatavs.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS