Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopu-gala-cara-gaume/

Liellopu gaļa cara gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 personām/
½ kg liellopa filejas
sāls
garšvielas
sīpoli
ķiploki
majonēze
siers
Gatavošana:
Gaļu griež šķēlēs un izklapē, apkaisa ar sāli un garšvielām, atstāj pāris stundas. Tālāk gaļu apcep no abām pusēm un termo traukā liek kārtās: gaļa, sīpolu ripiņas, smalki ķiplociņi, majonēze, atkal gaļa utt. Virs pēdējās majonēzes kārtas liek smalcinātu sieru.
Kārtojumam uzliek vāku un liek cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī. Sautē cepeškrāsnī ~ 45 minūtes (var arī mazāk, viss atkarīgs no gaļas gabala un ēdāju vēlmēm). Parasti garšo lieliski un pie majonēzes var "piešaut" ko tik sirds kāro.
Iesūtījis:
persija

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS