Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopu-gala-portugalu-gaume/

Liellopu gaļa portugāļu gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
750 gr liellopu galas
200 ml sarkanvīna
1 TK kanēļa
10 piparu graudiņi
4 krustnagliņas
šķipsniņa raudeņu
3 palieli sīpoli
3 tomāti (vai 1 EK tomātu pastas)
1-2 burkāni
2 āboli
sāls
Gatavošana:
Gaļu sagriež kubiņos un aplej ar sarkanvīnu, kas jau iepriekš savārīts ar garšvielām. Vismaz uz stundu novieto ledusskapī. Eļļā apcep burkānus, sagrieztus sīpolus, tomātus un nomizotus, sagrieztus ābolus. Visu kārtīgi apbrūnina. To liek sautējamā katliņā, pievieno tam gaļu kopā ar vīnu un garšvielām. Pievieno sāli. Sautē kamēr gaļa kļūst mīksta. Kad gaļa gatava, izņem veselās garšvielas, pēc vajadzības var pieliel ūdeni. Pasniedz ar rīsiem.
Iesūtījis:
XP

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS