Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopu-gala-sacepta-ar-darzeniem/

Liellopu gaļa, sacepta ar dārzeņiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
100 g liellopa gaļas
100 g kartupeļi
50 g burkāni
100 g svaigi kāposti
25 g sīpoli
15 skābs krējums
sāls
garšvielas
Gatavošana:
Gaļu sagriež nelielās šķēlītēs, izdauza, liek sakarsētos taukos un apcep brūnas. Dārzeņus notīra un sasmalcina. Veidnē liek kārtām dārzeņus, gaļu, pa starpām liekot sasmalcinātus sīpolus, skābu krējumu, sāli. Pārlej buljonu, lai būtu tikko pārsegti. Veidnei uzliek vāciņu vai pārklāj ar foliju un cepeškrāsnī cep, līdz gaļa un dārzeņi mīksti.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS