Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopu-gala-tomatos/

Liellopu gaļa tomātos

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg liellopa gaļas
1 kg sīpoli
1 kg tomātu
Gatavošana:
Tomātiem jānoņem miziņa, jāsagriež gabaliņos, ne sevišķi mazos. Sīpolus sagriež ripiņās. Gaļu strēmelītēs līdzīgi kā strogonovam. Katlā liek kārtām - apakšā tomātus, tad gaļu un pa virsu sīpolus. Sāls un pipariņi pēc garšas. To visu liek uz mazas uguns un sautē.
* doma tāda - pirmie izšķīst tomāti, gaļa sautējas tomātu sulā, sīpoliem tā sula tiek pēdējiem. Tad, gad gaļa mīksta, viss ir tā smuki savārījies un sasautējies. Galvenais - nekādus ūdeņus, krējumus un tam līdzīgas lietas.
Iesūtījis:
diversija

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS