Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopu-galas-cepetis-i/

Liellopu gaļas cepetis I

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
200 g liellopu gaļa (ciskas vai muguras gabals)
10 g burkāni
10 g sīpoli
garšvielas
Gatavošana:
Gaļu ieberž ar sāli, liek cepešpannā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī stiprā karstumā apcep. Tad uz pannas uzlej verdošu ūdeni, pieliek sasmalcinātus sīpolus, burkānus un cepšanu turpina vidējā karstumā, pa reizei aplaistot un apgrozot, līdz gaļa mīksta.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS