Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopu-galas-cepetis-ii/

Liellopu gaļas cepetis II

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1,5—2 kg liellopu gaļas,
100 g speķa,
100 g tauku vai eļļas,
50 g sīpolu,
50 g burkānu,
sāls,
maltie pipari,
garšvielas pēc izvēles.
Gatavošana:
Gaļai atdala plēves, gaļu izdauza. Speķi sagriež stienīšos un ar speķojamo adatu ievelk gaļā līdztekus muskuļu šķiedrām (vai ar koka irbulīti iedur muskuļaudos un caurumiņā iebāž speķi). Tad gaļu ieberž ar sāli un pipariem, liek cepešpannā sakarsētos taukos vai eļļā un karstā cepeškrāsnī apcep brūnganu. Pēc tam uz pannas uzlej verdošu ūdeni vai buljonu, pievieno sagrieztus sīpolus, burkānus, garšvielas un turpina cepšanu mazā siltumā, gaļu pa reizei apgrozot, un ik pēc laika aplaistot ar šķidrumu, kas ir uz pannas.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS