Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopu-galas-kotletes/

Liellopu gaļas kotletes

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
100 g liellopu gaļas ,
25 g baltmaizes,
30 g ūdens,
10 g sīpolu,
10 g tauku,
sāls,
maltie pipari,
10 g rīvmaizes,
eļļa cepšanai.
Gatavošana:
Liellopu gaļu samaļ, pieliek izmērcētu baltmaizi (labāk samalt ar blenderi vai caur gaļas mašīnu izmalt), apceptus sīpolus (sviestā nedaudz) un vēlreiz samaļ (var nemalt). Gaļas masai pievieno sāli, piparus, garšvielas pēc paša izvēles, atlikušo ūdeni un labi izmīca ar rokām, lai masa kļūtu viendabīga. Pēc tam izveido kotletes un liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep.
Mēdz gatavot arī pildītas liellopu gaļas kotletes. Sagatavoto kotlešu masu nospiež plakanu, vidū liek pildījumu (sīki sagrieztu speķi, kas apcepts kopā ar sīpoliem, vai mazos gabaliņos sadalītu omleti ar pētersīļu zaļumiem), malas saspiež, izveido ovālu formu, apviļā rīvmaizē un cep.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

laura:
07.02.06 14:42:43

man garso kuukletes! :)~~ un viss garsigak taisa austra millere
no ropaziem

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS