Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopu-galas-sacepums-mednieku-gaume/

Liellopu gaļas sacepums mednieku gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
Liellopu gaļa: 500 g
Sausais sarkanvīns: 4 ēdamkarotes
Sausais timiāns: 1 1/2 ēdamkarotes
Sakapāts pētersīlis: 1/2 ēdamkarotes
Olas dzeltenumi: 2 gab
Lazdu rieksti: 1/3 glāzes
Eļļa: 1 ēdamkarote
Maltie melnie pipari, sāls pēc garšas
Gatavošana:
Gaļu sagriezt porciju gabalos un marinēt 1 stundu vīnā , pieliecieciet sāli, piparus, timiānu un pētersīli.
Dzeltenumus, sāli, piparus, sasmalcinātus riekstus apmaisiet.
Marinēto gaļu apsmērēt ar olu - riekstu maisījumu un apcept eļļā, tad apcept cepeškrāsnī.
Pasniegt garnējot ar ceptām sēnēm, brūklenēm, zaļumu zariņiem, ceptiem ciedru riekstiem.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Anda

Komentāri

Agu:
03.02.07 18:59:41

Viss izdevās garšīgi,(it sevišķi vīns) vienīgi olu-riekstu maisījums krita nost no gaļas, tāpēc gaļu sacepām bez tā. Toties ceptās meža sēnītes tika ietērptas gardajā maisījuma masā.
Citreiz panēsim klasiskajā kārtībā.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS