Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopu-galas-veltnisi-i/

Liellopu gaļas veltnīši I

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
50 g liellopu gaļas bez kaula,
sāls,
maltie melnie pipari,
10 g tauku,
10 g burkānu,
10 g sīpolu,
5 g kviešu miltu,
15 g skāba krējuma,
garšvielas pēc gaumes.
Pildījumam:
20 g žāvēta speķa,
10 g sīpolu,
10 g rudzu maizes
Gatavošana:
Liellopu gaļu sagriež pēc iespējas lielākās 1 cm biezās šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem. Gaļas šķēles vienā malā liek tējkaroti pildījuma un cieši satin, drošībai var nofiksēt ar koka irbulīti. Veltnīšus liek uz pannas sakarsētos taukos ar tinuma malu uz leju un apcep. Pēc tam tos pārliek katlā un pārlej ar verdošu ūdeni vai buljonu, pievieno sagrieztus sīpolus, burkānus, pētersīļus, garšvielas un sautē līdz gatavībai.
Pildījums: sīki sagrieztu speķi apcep kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, pievieno sarīvētu vai sīki sagrieztu rudzu maizi, samaisa, izkarsē.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Kārtainītis:
29.05.12 13:39:18

Esmu gatavojusi :)

Iesaku visiem izmēģināt.. ļoooti garšīgi sanāk.;)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS