Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopu-galas-veltnisi-ii/

Liellopu gaļas veltnīši II

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
(1 porcijai)
150 g liellopa gaļas
10 g sīpoli
sāls
garšvielas
Pildījumam:
20 g žāvēta gaļa
20 g sīpoli
10 g rupjmaizes rīvmaize
Gatavošana:
Liellopu gaļas (no pleca vai ciskas) mīkstumu sagriež šķēlēs. Izdauza, pārkaisa ar sāli. Žāvētu gaļu sīki sagriež, kopā ar sasmalcinātu sīpolu apcep, pievieno rupjmaizes rīvmaizi un samaisa. Gaļas šķēles vienā malā liek 1—2 tējkarotes pildījuma, cieši satin un nosien ar baltu diegu. Sagatavotos veltnīšus liek uz pannas sakarsētos taukos, apcep brūnus. Tad saliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pieliek sasmalcinātus sīpolus, burkānus un sautē, līdz gaļa mīksta.
Gataviem veltnīšiem atdala diegus, sakārto dziļākā traukā un pārlej mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā veltnīši sautēti.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS