Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/liellopu-un-cukas-galas-sautejums/

Liellopu un cūkas gaļas sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
100 g liellopu gaļas ,
50 g cūkas gaļas ,
sāls, maltie melnie pipari,
1/5 citrona,
10 g sīpolu,
50 g sēņu (svaigas vai sālītas),
50 g skābētu gurķu,
50 g skāba krējuma,
loki.
Gatavošana:
Liellopu gaļu sagriež, vidēja lieluma gabalos, liek traukā, pārkaisa ar sāli, pipariem, sīki sagrieztiem sīpoliem, pārlej ar citrona sulu, samaisa un patur vēsumā 5—6 stundas.
Sautējamā katliņā apcep gabalos sagrieztu cūkas gaļu, pievieno liellopu gaļu un arī to apcep, pārlej ar karstu ūdeni vai buljonu un sautē. Kad gaļa gandrīz mīksta, pievieno sasmalcinātas sēnes, gurķus, krējumu un sautē 10—15 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sagrieztiem lokiem.

Gatavošanas laiks:
marinēšanai 5-6 stundas
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS