Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/marinetas-liellopu-galas-cepetis/

Marinētas liellopu gaļas cepetis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
200 g liellopu gaļa (ciskas gabals)
sāls
garšvielas
Marinādei:
(1 kg gaļas marinēšanai)
0,5 l ūdens
50 g sīpoli
0,1 g pipari
0,1 g lauru lapas
10 g sāls
0,5 l etiķis (3%)
Gatavošana:
vispirms pagatavo marinādi: ūdenī vāra sagrieztus sīpolus, piparus, lauru lapas, pievieno etiķi, atdzesē.
Gaļu liek traukā, pārlej marinādi, lai gaļa būtu segta, un marinē 1—2 dienas.
Pēc tam no marinādes izņem, ieberž ar sāli, liek cepešpannā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī cep, pa reizei aplaistot un apgrozot, līdz gaļa mīksta.
Gatavošanas laiks:
marinēšanai 1-2 dienas
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS