Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/piparota-liellopu-gala-ar-merci/

Piparota liellopu gaļa ar mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
liellopa gaļa - cik nu tie ēdāji būs
1 paciņa saldais krējums
~ 3 ĒK brendijs
ķiploks - daudzums pēc paša gaumes
sviests
melnie pipari - veseli
Gatavošana:
Piparus ieliek maisiņā un ar mīklas rulli vai tukšu pudeli saspiež. Gaļu krietni izvārta piparos un sviestā apcep. Ieliek traukā un pārsedz, lai stāv siltumā. uz tās pašas pannas, kur gaļa cepās, uzlej brendiju - lai attaukotu pannu (bet jāpieskata, lai viss labums neizvārās gluži). Apcep sīki sakapātu ķiploku, pielej saldo krējumu, bišķi ļauj paburbuļot, pielej suliņu, kas satecējusi traukā, kurā izceptā gaļa stāvēja, pieliek sāli u.c. garšvielas, ko sirds kāro.
Ēd ar kartupeļiem (nu tā vislabāk), mērci lej uz gaļas virsū.
Iesūtījis:
Madara

Komentāri

pele:
07.04.10 13:10:30

Liels paldies par recepti! ļoti garšīgi sanāca. arī vīram ļoti patika :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS