Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/romsteks-i/

Romšteks I

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
600 gr liellopu gaļas
1 ola
tauki
rīvmaize
sāls
pipari
zaļumi
Gatavošana:
Liellopu gaļas mīkstumu sagriež pirksta biezās šķēlēs, izdauza, apmērcē sakultā olā, tad rīvmaizē un liek sakarsētos taukos, cep, aplaistot ar tiem, uzkaisa sāli, piparus. Gatavo brūnus romšteka gabalus, pasniedz ar sautētu sakņu piedevu.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS