Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/romsteks/

Romšteks

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
150 g liellopu gaļa (muguras gabals)
sāls
pipari
1/5 olas
15 g rīvmaize
Gatavošana:
Liellopu muguras vai ciskas mīkstumu sagriež 1,5 cm biezās šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, piparus, iemērc sakultā olā, tad apviļā rīvmaizē, izveido ovālu un cep sakarsētos taukos, līdz gaļa gatava.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS