Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/rostbifs-ar-aboliem-un-selerijam/

Rostbifs ar āboliem un selerijām

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g liellopu filejas
2 burkāni
2-3 sīpoli
2 selerijas saknes
2 āboli
4 EK augu eļļas
citronu sula
Gatavošana:
Gaļu nomazgā, nosusina un no visām pusēm ieberzē ar sāli un pipariem, liek cepešpannā ar treknumu uz augšu. Cep stipri sakarsēta cepeškrāsnī 10 minūtes. Pēc tam gaļai pieliek kubiņos sagrieztus burkānus, sīpolu ripiņas un cep vēl 25-30 minūtes. Pasniedz ar āboliem un selerijām, kas sarīvētas uz sakņu rīves, pievienojot citronu sulu un augu eļļu.
Iesūtījis:
XP

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS