Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/rostbifs-ar-jorksiras-pudinu/

Rostbifs ar jorkšīras pudiņu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 kg liellopa pleca daļas gaļa
sāls
melni pipari
Pudiņam:
1 tase miltu
1 tase piena
1 tējk. rapšu eļļas
2 olas
sāls
Gatavošana:
Uzkarsē cepškrāsni, gaļu pārkaisa ar sāli un pipariem, liek cepampannā, cep 25 minūtes, samazina temperatūru un vēl cep 50 minūtes , līdz gatava.
Miltus, pienu, sāli, eļļu un olas iejauc bļodā, maisak, kamēr mīkla ir bieza. Atstāj uz stundu. Uzkarsē cepeškrāsni, ietauko apaļu pannu, ielej masu un cep 30 minūtes, kamēr tā uzpūšas. Pasniedz kopā ar rostbifu.
Gatavošanas laiks:
3 stundas
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS