Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/rostbifs/

Rostbifs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
200 g liellopu gaļa (muguras gabals ar fileju)
sāls
Gatavošana:
Rostbifam izvēlas labi barota liellopa gaļu. Muguras gabalu ar fileju (2,5—3 kg) izdauza, ieberž sāli, piparus, liek cepešpannā sakarsētos taukos un stiprā karstumā apcep. Tad pielej verdošu ūdeni un cep gaļu mazākā karstumā, ik pēc 5—8 minūtēm aplaistot, 1/2— 1 stundu.
Pareizi ceptam rostbifam iekšpusē pie kaula sārta gaļa. Rostbifu liek uz cepešbļodas, sagriež šķērsām šķēlēs. Gaļu atgriež arī no mugurkaula un ribām. Kad rostbifa virsējā daļa izdalīta, tad apgriež gabalu, atgriež no kaula un sagriez šķēlēs arī apakšējo daļu.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS