Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/rudens-brinums/

Rudens brīnums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
300 gr maltas liellopu gaļas
100 gr svaiga caurauguša cūkas speķa
1 sīpols
1 ēdamkarote malto piparu
viena/divas paprikas
1 bundžiņa sarkano pupiņu
2 bundžiņas ( garenas) lielo balto pupu
1/2 bundžiņa kukurūzas
1 mazā bundžiņa tomātu savā sulā
4 ēdamkarotes kečupa vai tomātu mērces
eļļa dārzeņu apcepšanai
Gatavošana:
Vienā pannā liek malto gaļu, cūkas speķi, sīpolu, kečupu vai tomātu mērci un nedaudz pievieno ūdeni, to visu sautē, uzliekot vāku, kad gaļa nāk jau gandrīz gatava, pievieno kukurūzu un pupiņas bez šķidruma, maltos piparus, sāli pēc garšas un turpina sautēt.
Tikmēr otrā pannā nelielā eļļas daudzumā apcep tomātus savā sulā un papriku. Tad otrās pannas saturu pievieno pirmajā pannā un turpina sautēt līdz ēdiens gatavs.
Piezīmes: to visu dara uz nelielas uguns, lai nepiedegtu!
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Dace Penķe

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS