Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/sauteta-liellopu-gala-ar-plumem/

Sautēta liellopu gaļa ar plūmēm

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
(1 porcijai)
200 g liellopu gaļa
25 g sīpoli
15 g tomātu pasta
50 g kaltētas plūmes
garšvielas
Gatavošana:
Gaļas gabalu, liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep brūnu. Pievieno nedaudz ūdens vai buljonu, sīki sasmalcinātu sīpolu, tomātu pastu, sāli un sautē apmēram 1 stundu. Tad pieliek noskalotas kaltētas plūmes un sautē, līdz gaļa un plūmes mīkstas.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS