Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/sauteta-liellopu-gala/

Sautēta liellopu gaļa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
150 g liellopa gaļas
10 g taukvielu
5 g burkāni
10 g sīpoli
garšvielas
Gatavošana:
Gaļu (muguras vai ciskas) liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep brūnu. Tad pārlej līdz 1/3 ar buljonu vai ūdeni, pievieno sagrieztus burkānus, sīpolus, sāli, piparus, lauru lapas un noslēgtā katlā sautē līdz gaļa gatava.
Gaļu sagriež šķēlēs, sakārto traukā, pārlej nedaudz mērci. Pasniedz ar mērci, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, svaigo dārzeņu salātiem vai vārītiem, sautētiem dārzeņiem.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS