Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/snicele-ar-alu/

Šnicele ar alu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
800 g liellopu gaļas mīkstuma
50 g speķa
50 g sīpola
3 olas
1/4 glāze alus
ķiploks
sāls
milti
taukviela cepšanai
Gatavošana:
Gaļu griež šķēlēs, izdauza, ieberzē ar sāli un pipariem, apviļā sarīvētos sīpolos. Olas sakuļ, pieliek miltus, alu un sarīvētu ķiploku.
Gaļu apviļā šajā maisījumā, cep uz lielas uguns.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS