Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/sutinats-versa-cepetis/

Sutināts vērša cepetis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 ½ kg vērša cepeša gabala ,
100 g žāvēta speķa,
sāls,
2 ½ - 3 EK sviesta,
4 – 5 kaltētas plūmes,
1 ¼ l ūdens,
1 EK miltu ,
1 EK krējuma
Gatavošana:
gaļu (bez kauliem) ar gaļas veserīti apstrādā, iespeķo ar žāvēto speķi, apkaisa ar sāli, ieberzē mazliet ar miltiem un 3 – 4 stundas sutina ar sabrūninātu sviestu un noplaucētām plūmēm uz mazas uguns. Ik pa laikam pielejot nedaudz verdoša ūdens. Mērci satumina ar 1 – 2 TK miltu un karoti krējuma.
Gatavošanas laiks:
sutināšanai 3-4 stundas
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS