Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/tokans-no-ungarijas/

Tokaņs no ungārijas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg liellopa filejas
3 sīpoli
2 paprikas
2 ĒK tauku
3 tomāati
1 glāze buljona vai ūdens
ķiploka daiviņa
ķimenes
naža gals maltās asās paprikas
sāls
Gatavošana:
Sīpolus notīra un sagriež. Tomātu sagriež daiviņās, papriku strēmelītēs. Sīpolus apcep taukos, pievieno papriku, tomātus un saspiesto ķiploku. Gaļu sagriež nelielos garenos gabaliņos, pievieno dārzeņiem un pasautē. Pēc dažām minūtēm visu pārlej ar ūdeni vai buljonu un turpina sautēšanu. Pievieno sāli un sasmalcinātas vai samaltas ķimenes, neilgi pirms noņemšanas no uguns pārkaisa sarkanos piparus (ja gribas asu ēdienu). Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Iesūtījis:
zaļā vārna

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS