Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/varita-liellopa-gala-puravu-un-tomatu-merce/

Vārīta liellopa gaļa puravu un tomātu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g vārīta liellopa gaļa (kakls, plecs, ribas, dažādu liesas liellopa gaļas gabali)
4 ripiņās sagriezti puravi
350 g blanšēti un sasmalcināti tomāti (var arī konservētus)
olīveļļa
250 g liellopa buljons
sāls
svaigi malti melnie pipari
Gatavošana:
Vārītu liellopa gaļu sagriež gabaliņos, bet puravus apcep olīveļļā. Pielej buljonu un sautē līdz šķidrums gandrīz iztvaikojis. Pievieno gaļu un tomātus, pieber sāli, piparus, un turpina sautēt vēl apmēram 20 minūtes, kamēr gaļa sāk jukt ārā.
Pasniedz karstu ar spageti.
Iesūtījis:
sonicfox
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS