Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/varita-liellopu-gala-ar-darzeniem/

Vārīta liellopu gaļa ar dārzeņiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
150 g liellopa gaļa
15 g sīpoli
50 g burkāni
50 g kāļi
50 g svaigi kāposti
4 g milti
15 g skābs krējums
5 g mārrutki
sāls
zaļumi
Gatavošana:
Gaļu (krūts gabalu, ciskas vai pleca mīkstumu) liek verdošā ūdenī, uzvāra, noputo. Kad gaļa pusmīksta, pievieno sasmalcinātus sīpolus, notīrītus, nesagrieztus burkānus, uz pusēm vai četrās daļās sadalītus kāļus, kāpostu galviņu, sāli un uz mazas liesmas vāra, līdz gaļa un dārzeņi mīksti. Gaļu un dārzeņus no šķidruma izņem, šķidrumam pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus, skābu krējumu, sarīvētus mārrutkus un vāra 5—10 minūtes.
Gaļu sagriež šķēlēs un pasniedz kopā ar dārzeņiem, pārkaisa sasmalcinātus zaļumus. Pasniedz ar mērci, vārītiem kartupeļiem.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS