Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/versa-cepetis-ar-baraviku-pildijumu/

Vērša cepetis ar baraviku pildījumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 ¼ kg vērša ciskas vai astes gabala,
sāls,
50 g sviesta,
400 g baraviku,
1 ½ l ūdens,
1 – 2 TK miltu,
1 EK skāba krējuma
Gatavošana:
gaļu izklapē ar gaļas veserīti, apkaisa ar sāli un 30 min cep sviestā karstā krāsnī. Izņem un sagriež škēlēs, bet tā lai šķēles turas kopā, tas ir negriezt līdz pašai apakšai. Šķēļu starpas ieziež ar jēlu olu , kas sajaukta ar sviestā sutinātām baravikām. Pildīto gaļas gabalu cieši nosien ar auklu un 1 ½ - 2 stundas cep karstā krāsnī, pamazām karstu ūdeni pielejot. Mērcē iekaisa miltus, uzvāra ar skābo krējumu un izberž caur sietiņu. Galdā pasniedzot noņem auklas un mērci pasniedz īpašā traukā.
Gatavošanas laiks:
cepšanai 2 ½ stundas
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Cinsh:
03.06.05 15:45:44

Shii ir Lauksaimnieka recepte, no pirmskara pavaargraamatas un ljoti garshiiga. Es gan cepu no rostbifam domaata gabala un laistiju ar buljonu.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS