Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/vines-gulass/

Vīnes gulašs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
600 g sīpolu
800 g liellopu ragū
2 ĒK sviesta
2 ĒK maltas paprikas
1 ĒK etiķa
1 ĒK tomātu biezeņa
7 dl vistas buljona
1 TK kaltēta majorāna
½ TK maltu ķimeņu
sāls
Gatavošana:
Sīpolus sagriež plānās šķēlītēs. Pannā sviestā apcep zeltaini dzeltenus.
Malto papriku pārkaisa sīpoliem, pasautē. Pievieno etiķi, tomātu mērci un 1,5 dl buljona.
Pievieno liellopu ragū, pieber sāli, majorānu un ķimenes.
Uz mazas uguns sautē 2 st. Apmaisa, pielej buljonu. Gaļai jābūt mīkstai un sīpoliem biezā mērcē.

Gatavošanas laiks:
180 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS