Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/brunas-olas/

Brūnās olas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
400 gr teļa gaļas
2 olas
50 gr sviesta
sāls
pipari
Apviļāšanai:
1 ola
100 gr rīvmaizes
Pildījumam:
3 olas
1 ēdamkarote skāba krējuma,
sāls
sinepes
Gatavošana:
Vārītu teļa gaļu samaļ, pievieno ar sviestu saputotas olas, sāli, piparus, samīca, izveido olas formu, apviļā olā un rīvmaizē. Cep brūnas, pasniedz ar majonēzes mērci.
Gatavošanas laiks:
120 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS