Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/burgeri-valenbergs/

Burgeri "Valenbergs "

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
300 g maltā gaļa
sāls
baltie maltie pipari
1/2 TK garšvielu maisījums
300 g 35% saldais krējums
85 g rīvmaizes
2 - 3 ĒK olīveļļa
3 olu dzeltenumi
Gatavošana:
1. Sastāvdaļas atdzesē. Samaisa malto gaļu bļodā, kas uz pusi ir bildīta ar ledu. Ieslēdz mikseri, lai apstrādātu gaļu, ar nelielu ātrumu. Pievieno sāli, piparus un četru garšvielu maisījumu. Pievieno pa vienam olas dzeltenumam. Lēnām pielej saldo krējumu. Ievēro, ka katra saldā krējuma porcija jāpieliek, kad iepriekšējā ir iemaisīta. Rezultātā ir jāiznāk mīkstai pufīgai masai.
2. Ar rīvmaizi nokaisa galdu un liek masu. Izveido 8 - 12 burgerus. Apviļā rīvmaizē.
3. Izkausēt 2 ēdamkarotes sviesta un apcep burgerus no abām pusēm uz vidējas uguns (pa 4 minūtēm katru pusi). Uzliek uz uzsildīta šķīvja. Uzkarsē nelielu daudzumu eļļas un aplej ar to burgerus.
4. Pasniedz ar kartupeļu biezeni, ar sasildītiem konservētiem zaļajiem zirnīšiem un dzērveņu mērci.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Anda

Komentāri

Inga:
19.08.07 12:53:37

Vai no tām olām maltāgaļa nesanāk sausa?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS