Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/cili/

Čili

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
400 gr konservētas pupiņas (var arī vārītas)
50 gr konservēta kukurūza
0,5 l tomāti savā sulā
300 gr malta cūkgaļa
1 dzeltena paprika
1 sarkana paprika
2 daiviņas ķiploka
1 vidējs sīpols
1 vidējs burkāns
Krievijas siers (pārkaisīšanai)
lociņi (pārkaisīšanai)
1 TK čili pulvera
1 TK karija
sāls pēc garšas
Gatavošana:
Gabaliņos sagrieztu sīpolu apkaisa ar sāli un uz dzilas pannas apcep eļļā, pievieno kubiciņos sagrieztu burkānu, cep līdz masa ir viegli zeltaina. Pievieno gabaliņos sagrieztu papriku, cep vēl pāris minūtes. Pievieno malto gaļu, cep, virsū uzspiežot ķiploku sulu (var lietot arī sakapātu ķiploku), liek klāt arī čili pulveri un kariju (pirmajā reizē jāuzmanās, lai nesanāk par asu). Kad gaļa apcepta, maisa klāt biezeni, kas iegūts, sakapājot tomātus savā sulā. Ja tie ir ar ādu, to iepriekš novelk. Pieliek sāli un Tabasco mērci pēc garšas. Cep uz lēnas uguns ~ 35 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Beigās liek klāt pupiņas un kukurūzu. Lēni sautē vēl 15-20 minūtes. Uzrīvē sieru un uzber sakapātus lociņus. Pasniedz ar baltmaizes ķiploku grauzdiņiem.
Gatavošanas laiks:
~ 60 minūtes
Iesūtījis:
feenixa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS