Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/falsais-zakis-bez-olas-vidu/

Falšais zaķis bez olas vidū

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
800 g jauktā maltā gaļa
2 olas
4 ĒK rīvmaizes
garšvielas
siers
pētersīļi
Gatavošana:
Tradicionālam falšajam zaķim gaļas masu taisu gluži tāpat kā kotletēm - uz ~ 800 g jauktas maltās gaļas kādas 2 olas, kādas 4 ĒK rīvmaizes + garšvielas un reizēm mazliet smalki rīvēta siera (noteikti daudz pētersīļu). Samīcu vijīgu masu, izveidoju daiļu kukuli, ko lieku uz plāts un cepu ~ 180 grādu cepeškrāsnī, cep ~ 40 minūtes.
* olu vidū nestūķēju, jo man nepatīk olainie zaķi. Mani falšie zaķi, tā teikt, ir bez olām. (Bet ja gribas zaķi ar olām, tad maltās gaļas masai pa visu iemāna vārītu nolobītu olu, lūk, visa gudrība).
Iesūtījis:
Nora

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS