Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/galas-auzu-parslu-kotletes/

Gaļas-auzu pārslu kotletes

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
150 g auzu pārslu
300 g liellopa gaļas
100 g speķa
1 ola
skābs krējums
buljons
sāls
sīpoli
taukvielas cepšanai
Gatavošana:
Samaltai gaļai piejauc biezi savārītu auzu pārslu biezputru, olu un pārējās sastāvdaļas. Sīpolus un speķi pirms tam sagriež kubiņos un apcep. Labi sajauc masu un veido nelielas, apaļas kotletītes un apcep no abām pusēm. Pasniedz ar sautētām saknēm.
Gatavošanas laiks:
50 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS