Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/galas-sniceles-ar-kukuruzas-pildijumu/

Gaļas šniceles ar kukurūzas pildījumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/1 porcijai/
100 g jauktā maltā gaļas ( 50/50 cūkgaļa un liellops/
15 g baltmaizes
20 ml piena
1 ĒK konservētas kukurūzas
1 sīpols
15 g rīvmaizes
20 g margarīna vai sviesta
zaļumi
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
1. Mīkla: maizi iemērc pienā, stipri nospiež un izmaļ gaļas mašīnā vai sablenderē. Pievieno maltai gaļai un izmaļ gaļas mašīnā (var to arī nedarīt). Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
2. Pildījums: Sīpolu sasmalcina un apcep margarīnā. Kukurūzu izmaļ gaļas mašīnā vai sablenderē, kopā ar sīpoliem.
3. No maltās gaļas veido plācenīšus, vidū liek pildījumu un malas aizlipina veidojot ovālu formu kā šniceles. Šniceles apviļā rīvmaizē. Cep margarīnā vai eļļā uz sakarsētas pannas, līdz gatavas.
Gatavošanas laiks:
50 minūtes
Iesūtījis:
Lienītek

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS