Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/kartupelu-kuka-ar-malto-galu/

Kartupeļu kūka ar malto gaļu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 gr kartupeļu biezeņa,
1 ola,
1 tējkarote miltu,
2 tējkarotes eļļas,
malta gaļa,
rīvmaize.
Gatavošana:
Kartupeļus novāra un ar stampiņu saspaida. Biezenim pievieno olu, sāli un piparus. Kartupeļu biezeni sajauc ar malto gaļu. Trauciņā sajauc miltus ar rīvmaizi. No kartupeļu biezeņa un maltās gaļas masas veido pabiezus plācenīšus. Tos apviļā rīvmaizē, miltos un cep uz panna, lielā daudzumā sakarsētas eļļas.
Pasniedz ar skābu krējumu.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

joki:
27.02.12 23:15:37

Maltāgaļa pirms tam jāapcep vai var jēlu likt kartupeļu masā?>

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS