Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/maltas-galas-bifsteks/

Maltas gaļas bifšteks

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
100 g liellopa gaļas
15 g speķis vai žāvēta gaļa
10 g ūdens
10 g sīpoli
garšvielas
Gatavošana:
Liellopu gaļas mīkstumu gaļas mašīnā izmaļ, pievieno sīki sagrieztu žāvētu speķi, sīki sasmalcinātu, apceptu sīpolu, sāli, piparus, ūdeni un samaisa. No sagatavotās gaļas masas veido ovālu bifšteku un cep sakarsētos taukos.
Bifšteku pēc cepšanas var pārlikt ar ceptu olu (vēršaci) vai ar ceptiem sīpoliem.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS