Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/maltas-galas-kebabs/

Maltās gaļas kebabs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 mazs sīpols
1 sarkanā paprika
1 ĒK sviesta vai margarīna
400 g maltās gaļas
1 TK sāls
1 TK ķiploku sāls
1/4 TK kajēnas piparu
1/2 TK maltu vai sasmalcinātu ķimeņu
100 g piena
Mērcei:
200 g skābā krējuma
150 g uz rupjās rīves sarīvēta gurķa
1/4 TK sāls
1 TK žāvētu piparmētru
Gatavošana:
Sīpolu nomizo. Papriku noskalo un izņem sēklas. Sīpolu un papriku sasmalcina. Cep taukvielās. Malto gaļu samaisa ar sāli. Pievieno sīpolus, papriku, garšvielas un pienu. Sagatavo mīklu. Mīklu saveļ veltnīšos vai lodītēs ap samitrinātiem grila iesmiņiem. Cep pannā vai grilē krāsnī 250°C apmēram 8 minūtes. Samaisa mērces sastāvdaļas. Kebabu pasniedz ar rīsiem gurķu mērci un maizi.
Iesūtījis:
Edīte

Komentāri

TYTyod:
11.01.10 17:55:46

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM bija super labs, iesaku visiem visiem:D

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS