Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/maltas-galas-un-virzinkapostu-sacepums/

Maltās gaļas un virziņkāpostu sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1000 g virziņkāposts
500 g jaukta maltā gaļa
1 liels sīki sagriezts sīpols
3 olas
sāls, pipari, ķimenes
1 sauja rīvmaizes
Gatavošana:
1. Virziņkāpostu saēvelē (vai sagriež ar nazi) paplānās strēmelēs. Blanšē vārošā ūdenī ~ 10 sekundes, ļauj kārtīgi notecēt ūdenim.
2. Samaisa gaļu ar blanšētajiem kāpostiem un visām citām sastāvdaļām.
3. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Cepeštrauku (vai, piemēram, četrkantīgu kēksa formu) labi ietauko, liek iekšā masu un cep ~ 1 stundu.
Klāt ēd ar mizu vārītus kartupeļus un sīpolu mērci. Visnotaļ lēts un vienkāršs ēdiens.

Piezīmes: Virziņkāposts = Savojas kāposts
Gatavošanas laiks:
15 min. + 1 stunda cepšanai
Iesūtījis:
Nora

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS