Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/noras-viltotais-zakis-viltota-kazoka/

Noras viltotais zaķis viltotā kažokā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
400 g saldētas kārtainās mīklas
½ sīpols
1 paprikas pāksts (vai daži gab. konservētas paprikas)
10 olīvas
3 ĒK olīveļļas
500 g maltas liellopa gaļas
2 ĒK ķiploku kečupa
sāls
pipari
kaltēts oregano
pētersīļi
150 g siera (Čederas vai Klostera)
1 ola
sezama sēkliņas
Gatavošana:
1. Kārtaino mīklu atkausē, kā norādīts uz iepakojuma, izrullē ~ 45 cm kvadrātā.
2. Sīpolu apcep, pievieno sagrieztu papriku un uz mazas liesmas pasautē (ja ņem konservēto papriku, to, protams, necep), atdzesē.
3. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem.
4. Maltajai gaļai pieliek kečupu, sāli, piparus, garšvielas, papriku, sakapātas olīvas, samīca.
5. Masu liek uz mīklas, atstājot brīvas malas, pārkaisa ar sarīvētu vai kubiņos sagrieztu sieru. Mīklu no vienas malas sarullē, kārtīgi aizspiež malas un galus.
6. Satīto rulli apsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar sezama sēkliņām, liek cepeškrāsnī uz plāts, kas apklāta ar cepamo papīru. Cep 10 minūtes, tad samazina karstumu līdz 175 grādiem un cep vēl 30 minūtes. Ļauj padzist ~ 10 minūtes, ar asu nazi griež šķēlēs.
Gatavošanas laiks:
~ 1 stunda
Iesūtījis:
Noras viltotais zaķis viltotā kažokā

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS