Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/risu-galas-sacepums/

Rīsu –gaļas sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
rīsi
3 olas
malta gaļa
6 ĒK piens
150 gr siers
Gatavošana:
Novāra rīsus, un samaisu ar olu baltumiem, lieku tos pannas apakša, virsū ceptu malto gaļu un pārlej ar piena-olu dzeltenumu- rīvēta siera maisījumu.
Cep cepeškrāsnī.
Iesūtījis:
Faith

Komentāri

doroteja:
15.08.06 14:18:49

a cik ilgi jācep? izklausās, ka varētu pietikt ar kādu pus stundu?
ginta:
18.03.09 12:44:55

ja man tieshi tads pats jautajums cik ilgi jacep???

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS