Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/separdas-galas-pirags/

Šepardas gaļas pīrāgs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg kartupeļi
500 g maltā gaļa
1 paprika
200 - 300 g saldēti zaļie zirnīši (var arī kopā ar burkāniem)
1 mazais skābais krējum siers, jo vairāk, jo labāk
buļions
kečups
Gatavošana:
Novāra kartupeļus un pievieno buljonu atšķaidītu ar siltu ūdeni. Sastampā, lai veidotos kartupeļu biezenis.
Apcep malto gaļu un pievieno nedaudz kečupu. Pa to laiku atsaldē zirnīšus un sagriež papriku.
Ņem cepamo trauku un pirmo kārtu liek apcepto gaļu, tad pa virsu ber zaļos zirnīšus un papriku. Nākamajā kārtā liek kartupeļu biezeni, pa virsu krējumu un daudz sieru.
Cep ~ 20 minūtes un, kad siers ir zeltaini brūns un kraukšķīgs, var likt galdā.
* var gatavot arī mazajos māla podiņos.
Iesūtījis:
Evita Demidova
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS