Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/viltotais-zakis-ar-majonezi/

Viltotais zaķis ar majonēzi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
700 g maltā gaļa
2-4 olas, atkarībā no lieluma
2 ĒK miltu vai pienā izmērcēta baltmaize
sakapāts sīpols
ķiploka daiviņa
2 ĒK majonēzes
ķimenes
sāls
maltie pipari
Gatavošana:
Malto gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi gaļas mašīnā samaļ. Samaltai gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, ķiploku, sāli, melnos piparus, ķimenes, nedaudz ūdeni vai buljonu un visu samīca, līdz masa vijīga. No sagatavotās gaļas masas ar aukstā ūdenī saslapinātām rokām izveido garenu kukulīti un apviļā rīvmaizē. Liek cepešpannā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu. Tad uz pannas uzlej buljonu un cep cepeškrāsnī 150 - 180 grādos, apmēram stundu, kamēr tas zaķis saraujas. Cepšanas laikā var aplaistīt ar iztecējušo škidrumu.
* ja grib, liec vidū olu - sagriez 4 daļās un sataisi gaļas kukulīti ar to olu iekšā. Ja taisi aukstajam galdam, tad interesanti ir vienā salikt olas, citā zaļos zirnīšus, melnās plūmes, citā burkānu vidū. Un cep, kamēr tas zaķis pannā sarūk.
Iesūtījis:
Trīne

Komentāri

marcis:
24.12.08 20:33:58

Kur šajā receptē paliek majonēze?????
Normunds:
14.01.09 07:04:54

Majoneezi piekod klaat ar zupas karoti !!!
fasilija:
10.06.09 15:05:58

kātad beigās sajauc ar majonēzi...!
marika:
12.09.09 17:40:55

Kur majonēze palika?
siga:
21.01.10 16:36:59

laba recepte
Luressa:
21.04.10 18:11:33

Ļoti garšīgi!!!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS