Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/viltotais-zakis-no-liellopu-galas/

Viltotais zaķis no liellopu gaļas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
100 g liellopu gaļu
15 g baltmaizes
5 g kartupeļu cietes
30 g ūdens
10 g sīpoli
5 g rīvmaizes
garšvielas
Gatavošana:
Liellopu gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi gaļas mašīnā izmaļ. Samaltai gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, kartupeļu cieti, sāli, piparus, ūdeni vai buljonu un visu samīca, līdz masa vijīga. No sagatavotās gaļas masas ar aukstā ūdenī saslapinātām rokām izveido garenu kukulīti, apviļā rīvmaizē, liek cepešpannā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī cep.
Vidū var likt vārītu olu, žāvētas plūmes, saceptas sēnes u.c. Viltoto zaķi griež atdzesētu.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS