Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/malta-gala/viltotais-zakis/

Viltotais zaķis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 g liellopu gaļas (bez kauliem),
žāvēts speķis,
6 rikas baltmaize,
1 sīpols sīpolu,
5 g kartupeļu cietes,
sāls,
maltie pipari,
rīvmaize,
sviests (margarīns).
Gatavošana:
Liellopu gaļu un izmērcētu baltmaizi divas reizes samaļ, pievieno apceptus sīpolus, kartupeļu cieti, sāli, piparus un labi samaisa. Pēc tam pievieno sīki sagrieztu speķi un izmaisa. No sagatavotās masas ar ūdenī samitrinātām rokām izveido klaipiņu, apviļā rīvmaizē, liek cepešpannā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnganu. Tad uz pannas uzlej nedaudz verdoša ūdens vai buljona un cepšanu turpina, klaipiņu pa reizei pārziežot ar izkausētu sviestu vai margarīnu.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS