Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/meza-dzivnieki/alna-cepetis/

Aļņa cepetis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
aļņa gaļa
meža gaļas garšvielas
ķiploks
Gatavošana:
Aļņa gabalu griez, sāc no vienas malas un vis riņķī griez (tā kā rullējot ar nazi vaļā satītu rulli). Vispār, baigi grūti izstāstīt, ceru, ka sapratīsi! Vajag izgriezt tā, lai paliek plakans, liels, nesacaurumots gabals (tā kā izveltnēta mīkla, nevis viens pikucis, protams, ne īpaši plāna, tā kā pabieza karbonādes šķēle). Tad nu ar ūdeni mazliet samitrini un ar āmuru kā karbonādi izklapē. Sanāks liela milzu karbonāde. Tad nu sākas pats interesantākais. Visu apbārsti ar garšvielām (der visas meža gaļas garšvielas + ķiploks). Un liec pildījumu - vai nu marinētas sēnes, vai melnās plūmes, vai papriku, kukurūzu, vai burkānus... Kas vien ienāk prātā. Mums vislabāk garšo vai nu ar plūmēm, vai ar burkāniem.
Satin rullī, tin folijā un krāsnī cepties. Pēc tam sagriež šķēlēs un ēd nost.
Iesūtījis:
Danito

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS